Убавина

3 брзи фризури кога носите капа (Видео)

Многумина мислат дека кога носите капа, тоа значи дека нема како да си направите интересна фризура, но грешат. Денес ќе ви покажеме 3 лесни идеи како може да ја стилизирате коста и да изгледате стилски, носејќи капа.

Напиши коментар