Мода

Без шиење: Направете 8 летни фустани од една марама (видео)

За секогаш да имате идеално летно решение за на плажа или за опуштените летни прошетки, доволна ви е само една голема марама.

Со помош на ова видео од неа можете да направите 8 летни фустани кои ќе ги износите.

Завиткајте ја марамата и ќе добиете совршено парео. Зацврстете ја креацијата со една лента под струкот и веќе имате поелегантно издание.

Потребни ви се само 5 минути за да ја усовршите техниката:

Напиши коментар