← НАЗАД НА БОЗА

Беж сандали кои ќе одговараат со се што имате во плакарот

Беж сандали кои ќе одговараат со се што имате во плакарот
1807 Читања

Новиот тренд во светот на летните обувки се сандалчињата со беж боја. Без разлика за каков настан се работи и за која доба од денот, овие сандали совршено се комбинираат со најразлични парчиња гардероба. Одлуката е ваша, дали ќе се одлучите за рамни беж сандали, или беж сандали на штикла – со ваквите сандали вашите нозе ќе изгледаат подолги.

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk