Мода

Бидете во тренд со овие есенски модни комбинации

Време е да ја пронајдете својата топла и удобна гардероба, бидејќи есената е веќе тука. Гардеробата во слоеви е се што имаме за есен – кошули, џемпери, јакни. Се уште не морате да ја оставите летната гардероба. Направете вистински модни комбинации за вашиот есенски аутфит.

Со овие модни комбинации секогаш ќе бидете во тренд:

modne kombinacije za jesen 2014 3

modne kombinacije za jesen 2014 4

modne kombinacije za jesen 2014 5

modne kombinacije za jesen 2014 6

modne kombinacije za jesen 2014 7

modne kombinacije za jesen 2014 13

modne kombinacije za jesen 2014 14

modne kombinacije za jesen 2014 16

 

Напиши коментар