Дестинации

Цветните улици на Ивор – Најубавото село во Франција

Удобно сместено меѓу Рона-Алпите и Женевското Езеро, селцето Ивор често се нарекува и најубавото село во Франција. Средновековната архитектура и малите и тесни улици кои за време на топлите денови се претвораат во шарени алеи благодарение на бројните цветни аранжерии, ги прават прошетките на ова место пријатни за прошетка.

Погледнете ги фотографиите од Ивор …

Напиши коментар