На иста адреса

Часови по вокално пеење во вилата на “НИА”

Натпреварувачите, а воедно и одлични пејачи се под надзор на своите вокал професори Андријана Јаневска и Анета Качуркова, со цел заслужено да се изборат за своето место на македонското музичко небо.

Погледнете како изгледаат часовите по вокално пеење:

Напиши коментар