Bridal

Чевли кои секоја невеста би посакала да ги има

Добро, можеби чевлите не се централната точка за изгледот на невестата, но како што Мерлин Монро еднаш рече: “Дајте и ги на жената вистинските чевли и таа ќе го освои светот”. Под невестинскиот фустан треба да наѕира убав пар на чевли кои ќе бидат удобни, и ќе го дополнат изгледот на невестата. Денес ви претставуваме неодолива колекција на невестински чевли. Погледнете!

 

Напиши коментар