Мода

Чизмите кои ќе ги обожавате

И оваа сезона бидете ултра модерни и екстравагантни со чизми до над колена. Овој моден тренд кој се појави мината зима и оваа сезона ќе биде дел од урбаната мода.

Ви ги претставуваме моделите на чизми со високи потпетици и високи до над колена. Стилно и сексапилно се епитетите од модните критичари за овие чизми.

Погледнете ги моделите на:

 

 :

 :

Interesting:

Ll:

 :

Cool:

 :

Fur:

 

Напиши коментар