Sweet Home

Дали би сакале да имате базен на тарасата?

Овој објект е познат како Aquaria Grande.

Базените се нови тераси – буквално! Облакодер во Мумбаи, Индија, не само што има 200 апартмани, три нивоа на паркинг, фитнес центар и сауна, но и базени на рабовите на терасите.

Дизајнирани од архитектот Џејмс Лоу.

Ова се најскапите апартмани во градот, со три паркинзи за хеликоптер, лебдечка градина, театар и балска соба.

najskapite-apartmani-so-bazen-na-terasa-2

najskapite-apartmani-so-bazen-na-terasa-3

najskapite-apartmani-so-bazen-na-terasa-4

najskapite-apartmani-so-bazen-na-terasa-5

 

Напиши коментар