На иста адреса

ДИЗАЈНЕРОТ ЗЛАТКО ЗАБЕЛЕЖАН НАДВОР ОД ВИЛАТА, ВИДЕН Е КАКО ОДБИРА ГАРДЕРОБА! КОЈА ЛИ МУ Е ЦЕЛТА?

Сите ние веќе добро знаеме дека освен 12те натпреварувачи во вилата на НИА има и стилист (Даниел) и дизајнер (Златко), чија што задача е да се грижат за добриот изглед и стил на сцена.

Златко е дизајнер, чиј што препознатлив, уникатен и специфичен начин на работа, како и уникатни креации, го прославија и надвор од границите на Македонија.

Секој викенд натпреварувачите имаат настап во живо, Златко ќе ги избира модните комбинации за станарите, а Даниел ќе се погрижи на нивните фризури и шминка.

Со нетрпение очекуваме викендов да видиме како ги облекол Златко учесниците на шоуто.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Напиши коментар