Bridal

Дизајнерски накит за невести

Накитот е многу важен за невестите. Со него можете да постигнете вистинско истакнување на целокупниот стајлинг. Затоа не го заборавајте.

Rew Elliot е дизајнер на накит кој е специјализиран за vintage накит од циркони и имитација на дијаманти, со акцент на накит за венчавка.

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

Напиши коментар