Sweet Home

Едноставен модерен апартман

Едноставност, чисти линии, внимателно одбрани бои и современ дизајн се одликите на ентериерот на дизајнерското студио HerZu Design со локација во Кина.

Дневната просторија има отворен план и на неа се надоврзуваат кујната и трпезаријата. Во овој простор преовладуваат сиви нијанси, бела и тиркизна боја. Подот е изработен од темно дрво кое претставува контраст на теписонот со геометриски шари. Специфични се деталите како што се дрвените полици на ѕидовите, уметничкото дело од мермер над софата и уникатниот мебел. Во трепезаријата е поставена едноставна дрвена маса со столчиња во бела боја, додека во спалната просторија преовладуваат нијанси на сива боја.

апартман-2

апартман-3

апартман-4

апартман-6

апартман-7

апартман-8

апартман-10

апартман-13

апартман-14

апартман-15

апартман-16

апартман-17

апартман-18 (2)

апартман-19

апартман-20

Напиши коментар