Art & Crafts

Едноставна пунџа со помош на чорап

Еве како ќе ги употребите старите чорапи кои веќе не ги носите. Со помош на парче чорап ќе направите оргинална пунџа што добро ќе биде фиксирана и нема да се растури во текот на целиот ден. Ќе изгледа како да сте ја направиле во фризерско студио. А освен тоа чорапот воопшто не се ни гледа, па затоа сеедно што е стар.

Пунџата е универзална фризура и се носи во најразлични пригоди. Идеална е за оние што се занимаваат со физичка активност бидејќи косата додека вежбате не смее да ве дефокусира, совршена е за плажа, за вечерно излегување, за преку ден, со еден збор универзална фризура. Погледнете како ќе ја направите пунџата како на насловната фотографија со помош на чорапче:

Напиши коментар