Art & Crafts

Елегантна фризура за само неколку минути

Оваа фризура е идеална за оние денови кога немате доволно време да ја средите фризурата, а сепак сте девојка што секогаш мора да биде уредна, па затоа сме тука ние со нашите полезни совети и идеи и ќе ви помогнеме да изгледате одлично за кратко време.

Денешнава фризура е за дамите со долга и средна должина на косата. Можете да ја искористите за вечерно излегување или преку ден. Навечер само украсете со впечатлив аксесоар и добивате елегантна вечерна фризура.

Инструкции:

Напиши коментар