Bridal

Фризура:Плетенката повторно во мода

Невестиските фризури со плетенка и оваа година повторно ќе бидат актуелни според свескиот саем за фризери!

Невестите со плетника изгледаат романтично и љубовно токму поради таа констатција и следната година повторно ќе ги гледмае идните невести со спезифични фризури.

1469957_10152929752713156_5866523748604594658_n

1525731_10152929753423156_5561993518603808057_n

10354079_10152929752183156_3397406354547346769_n

10390944_10152929753708156_367480515048574922_n

 

Напиши коментар