Мода

Фустани за сите вистински дами

Доколку имате некоја свеченост само погледнете ги моделите и посебниот крој каде токму во ваков крој ке изгледате како од најмодерните списнаија!

Уживајте во раскошот!

Comet-F

Comet-F2

Comet-S-652x1024

Mars-B

Mars-F-710x449

Mars-Z

MarylinB-B

MarylinB-S-592x1024

Montana-F

Montana-S-682x1024

Saphron-F

Saphron-S-639x1024

Shalimar-F-625x1024

Venus-B-682x1024

Venus-F2

Venus-Z

 

Напиши коментар