Sweet Home

Генијално решение за уредување на стан од 39 метри квадратни

Погледнете едно генијално решение за практично уредување на стан од 39 метри квадратни во Хонг Конг, Кина.

Топлото осветлување и кремастите тонови ја нагласуваат целокупната едноставна и мирна атмосфера на овој мал стан.

stan1

stan2

stan3

stan4

stan5

stan6

stan7

stan8

stan9

stan10

stan11

stan12

stan13

stan14

stan15

stan16

stan17

stan18

stan19

stan20

stan21

stan22

stan23

stan24

stan25

stan26

stan27

stan28

 

Напиши коментар