Bridal

И девериците во склад со целокупната декорација

Перфекционистите одат до најситните детали, сé да биде ускладено, и под конец.

Бојата и стилот на венчаницата да бидат во склад со облеката на младоженецот, декорацијата на просторот… Во целата таа приказна и девериците треба да се вклопат. Еве три предлози од нас, нормално во зависност од тоа каква ви е замислата за целата свеченост:

Напиши коментар