Убавина

Идеална летна фризура

Без разлика на тоа колкава ни е должината на косата, во лето сè што посакуваме е да се ослободиме од прамените кои допираат до нашиот врат и дополнително ни ја покачуваат температурата.

Жешките летни денови не наведуваат на тоа да се ослободиме од топлината, па некои фризури се идеални за овој временски период.

Ова се 4 едноставни високи пунџи кои можете да ги направите како фризура и да дозволите вратот „да ви дише“.

1. Пунџа со плетенка

idealni-za-vo-leto-4-visoki-pundzi-1.png

idealni-za-vo-leto-4-visoki-pundzi-2.jpg

2. Бушава пунџа

idealni-za-vo-leto-4-visoki-pundzi-3.jpg

idealni-za-vo-leto-4-visoki-pundzi-4.jpg

3. Препрелетна пунџа

idealni-za-vo-leto-4-visoki-pundzi-7.jpg

idealni-za-vo-leto-4-visoki-pundzi-8.jpg

4. Елегантна пунџа

idealni-za-vo-leto-4-visoki-pundzi-5.jpg

idealni-za-vo-leto-4-visoki-pundzi-6.jpg

Напиши коментар