Sweet Home

Имате само 37 метри квадратни простор? Еве како да ги искористите

Современиот ентериер на овој апартман кој што се наоѓа во Киев, Украина е дело на архитектонското студио The Goort. Целиот простор зафаќа површина од само 37 метри квадратни, а програмата е распоредена двовисински односно во долниот дел се наоѓа дневниот престој, а на горното ниво е просторот за спиење. Овој ентериер е решен минималистички со примена на дрвени елементи и акцентирање на ѕидот од тула.

 

слика-2

слика-3

слика-4

слика-5

слика-6

слика-7

слика-9

Напиши коментар