Sweet Home

Интересен стан во Барселона, Шпанија

Овој дом се наоѓа во Брселона, Шпанија и има површина од вкупно 80 метри квадратни. Во 2007 година бил целосно реновиран од Barasona Desing. Во моментов домот има многу креативен и интересен ентериер, кој користи необични материјали и зрачи со удобна и модерна атмосвера. Декорот изгледа многу природен , благодарение главно на материјалите кои се користени во проектот.

Како што можете да видите, живеалиштето изглдеа како да не е довршено, но тоа е намерно направено така. Направени се дрвени ролетни за прозорците и тоа е необичен елемент за модерните и современи домови. Креветот е исто така многу креативен. Кај него се користени палети.

 

Напиши коментар