Дестинации

Интересно рибарско село

Фотографот Танг Јохонг од Кина, пронајде цело село покриено со бршлен.

Ова рибарско село е напуштено долги години од луѓето, па своето место тука си го пронашла локалната вегетација.

Селото на бршленот се наоѓа во архипелагот Шенгси, кој е изграден од над 400 острови.

За да се дојде до тука потребни се шест часа со брод, но сликата навистина вреди да се искуси во живо. Не заборавајте, порано или подоцна природата успева да се пробие низ човечките творби.

Да погледнеме.

17192710-R3L8T8D-1000-201506090046195wwqe

17192810-R3L8T8D-1000-20150609004342drbdr

17192910-R3L8T8D-1000-20150609004358wz3fj

17193010-R3L8T8D-1000-20150609004442p7f0b

17193110-R3L8T8D-1000-20150609004500ickcd

17193210-R3L8T8D-1000-20150609004512zufjw

17193310-R3L8T8D-1000-20150609004541nz6dl

17193410-R3L8T8D-1000-20150609004424395ks

17193510-R3L8T8D-1000-20150609004554e4pwa

Напиши коментар