На иста адреса

Изберете ја вие модната комбинација на Марио

Еве одлична можност за фановите на Марио. Сега веќе можат да се вклучат во изборот на модни комбинации за учесниците на шоуто. Ние ви претставуваме неколку модни комбинации за сите кандидати, а вие избирате во што да ги облечете.
Според вас која од овие модни комбинации најдобро ќе му прилега на Марио?
Го очекуваме вашето мислење во коментари, а Марио ќе се појави во добитната комбинација што Вие ќе ја изберете веќе во наредното издание.

0001

Напиши коментар