На иста адреса

Изборот е ваш! Во која модна комбинација би сакале да ја видите Александра?

Дали сакате да учествувате во изборот на модни комбинации за учесниците во шоуто? Сега имате прилика. Ние ви претставуваме неколку модни комбинации за сите кандидати, а вие избирате во што да ги облечете. На ред е Александра Михова. Според вас која од овие модни комбинации најдобро ќе и прилега на Александра?

Го очекуваме вашето мислење во коментари, а Александра ќе се појави во добитната комбинација што Вие ќе ја изберете веќе во наредното издание.

00

 

Напиши коментар