На иста адреса

КАДЕ СЕ НАОЃА..КОЈ ЌЕ ГО ВОДИ ШОУТО..КОЈ ЈА НАПИША УВОДНАТА НУМЕРА НА ИСТА АДРЕСА?! ЧИТАЈ АГО ,,ШТА ТИ ЈЕ ДРАГО,,:)

Каде се наоѓа..кој ќе го води шоуто..кој ја напиша уводната нумера На иста адреса?! Читај аго ,,шта ти је драго,,:)

Каде ли може да се наоѓа таа луксузна вила?

Мислам дека во Сончев брег ама не ме фаќајте здраво за готово:)

А искрено можете да го прашате ,а можеби и ќе Ви открие, Марко (дај побрзај) , слушнавме дека тој ќе биде главен на триото водители, или можеби Роберт Билбилов , кој го искомпонира големиот мега хит што веќе од денес попладне ќе можат сите да го слушнат на Македонските Радио станици. Се разбира нумерата е со прекар – На иста адреса, а Вие погодете која наша позната пејачка , ја имаше честа , а на наше огромно задоволство, истата да ја отпее на нејзин својствен оригинален начин?!

Стрпете се.. За саат два ќе ја слушнете. На нашиот портал со сигурност први:)

На иста адреса ги прибира само најдобрите, а тие што не се досега ангажирани, ќе бидат сигурно во најскора иднина.

 

Напиши коментар