Art & Crafts

Како да ги прикриеме темните кругови под очите

Во видеото што следува ќе видите многу добри мејкап совети – темата за денес е како да ги прикриеме темните кругови под очите. Оваа техника ќе ви овозможи да изгледате свежо и одморено.

Погледнете го видеото:

Напиши коментар