Art & Crafts

Како да направите маска за отстранување црнки од носот (Видео)

Уште едно инспиративно “Направи сам” видео! Овојпат ќе ве подучиме како да направите маска за отстранување црнки од носот.

Се што ви е потребно:

белка од јајце

салфетки

И сега погледнете го видеото како се прави тоа …

Напиши коментар