← НАЗАД НА БОЗА

Како сами да направите локни со преса за исправување на коса (Видео)

Како сами да направите локни со преса за исправување на коса (Видео)
756 Читања

Ви  изгледа тешко и неостварливо??

Пробајте и ќе видите дека е возможно. Без да ги трошите вашите пари за скапи фризури, заштедете и изгледајте беспрекорно!

Погледнете како!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk