Art & Crafts

Како сами да си ја исфенирате косата како професионален фризер

Обично сме склони да се помириме со фактот дека сме апсолутно неспособни сами да ја оформиме фризурата со помош на фен.

Тоа е причината да бараме помош од професионалци на кои им се заблагодаруваме со одредена сума која можеме да ја вложиме во нешто друго.

Од нас ќе научите нешто – Ако најдете вистински учител, ќе најдете и решение за најтешката задача.

Во овој ред на мисли ви ја претставуваме прекрасната Силвија Рејс која е професионален фризер во Сан Франциско. Токму таа е нашиот учител за лесно и правилно фенирање на косата.

Погледнете го клипот каде Силвија покажува детално како се прави раскошна и елегантна фризура со помош на фен.

Напиши коментар