Art & Crafts

Како се прави странична пунџа?

Одлична секојдневна и тренди фризура што ви препорачуваме да ја пробате. Особено добро прилега на оние од вас со равни и со шишки на страна. Можете да декорирате со цвет за  посвечана пригода.

Инструкции:

Напиши коментар