Дестинации

Kempinski Hotel Mall of Emirates, Дубаи

Скијање во Дубаи? Не, не е возможно. Во Дубаи логиката не постои. Постојат 5 патеки со различна сложеност за спуст, покриени целосно со вештачки снег. Погледот низ прозорецот на собата ќе ве натера да заборавите дека всушност сте во жешката пустина.

Напиши коментар