Мода

Ќе ги обожавате овие есенски комбинации

Доколку  сакате да ја носите добро познатата есенска комбинација – џемпер, фармерки и чизми секој ден, еве неколку идеи кои може да ви послужат како насока за тоа.

Уживајте

 :

Shot In The Dark Top - Black:

 

Lovin this style:

Fall Outfit Ideas:

perfect outfit:

 :

 :

 :

 :

 :

 :

 :

 :

 :

 :

pipercase's photo on Instagram:

Those shoes:

 :

Preppy Fall Style: Oxfords + Dark Denim:

Yes:

 :

Winter outfit. Brown Vest. Light Brown Long Sleeve. Black Riding Boots. Black and White Striped Scarf. Black Leggings.:

 

Напиши коментар