Мода

Ќе се носат широки џемпери

Ви предлагаме неколку комбинации и како да носите широки џемпери за кои сте мислеле дека никако не ви стојат.

До сега можеби не можевте никако да го искомбинирате во својот стил, но сега ви предлагаме како можете да ги носите широките џемпери, во рана есен, а да останете шик и модерни.

dzemper

dzemper

dzemper

dzemper

dzemper

dzemper

dzemper

dzemper

dzemper

dzemper

dzemper

dzemper

dzemper

dzemper

dzemper

 

Напиши коментар