На иста адреса

Кој е вториот водител на Најголемото Музичко Реално Шоу во Македонија?

Дознавме дека од денес во НА ИСТА АДРЕСА влегува и позната наша водителка со реноме на повеќе од одличен познавач на македонската музичка естрада.

Значи уште една дополнителна тежина на целиот пакет за создавање вистински ѕвезди под македонското музичко небо.

Ние искрено знаеме која е водителката со Марко од денес вечер, но уште поискрено не можеме да Ви ја откриеме. Сепак ќе морате сами да дознаете. Гледајте НА ИСТА АДРЕСА вечер на Алфа ТВ од 20:30 часот па натаму.

Напиши коментар