На иста адреса

КОЈ ПЕЕ ПРЕЦИЗНО, А КОЈ ФАЛШИРА ВО КУЌАТА “НИА”

Сигурни сме дека натпреварувачите знаат како да ве развеселат и да ви го разубават викендот. Не заборавајте да го следите life настапот утре, на Алфа ТВ.

Напиши коментар