Мода

Модни парчиња кои мора да ги имате оваа сезона

Кожата никогаш не излегува од мода, а престојнава сезона таа е се поприсутна. Освен кожените јакни и чевли, оваа сезона акцентот паѓа и на кожените здолништа, панталони и хеланки.

Кожата беше тренди и пред триесетина години, денес е, а и во иднина ќе биде. Тоа е едно парче облека кое секогаш ќе биде дел од модните колекции и можете да го носите цел живот. Од тие причини секогаш вреди да се инвестира во добро парче облека, безразлика дали е парче од познат дизајнер или пак локалната продавница за кожа.
Кожата може да ја најдете најчесто во црна боја, но чести се и останатите, кои сигурно добро ќе ви прилегаат. Има одлични парчиња во крем, кафена, бордо, темно зелена, маслинеста боја, кои се одлични за постудените месеци од годината.
Black leather skirt, white shirt, grey blazer, black loafers/brogues. Discover and share your fashion ideas on www.popmiss.com:
"She's a professional" by keri-cruz on Polyvore. Love the sweater and boots.:
Pinterest☽ amjlvc ☾:
denim jacket outfit....I think I've decided I want black blundstones this fall...:
Minimal + Chic | @codeplusform:
 :
"Soising fashion" by vanessasimpson on Polyvore:
 :
"Leggings and boots" by asorana on Polyvore:
Get The All Black and Grey Look... - My Fash Avenue:
Add rich fabrics and keep the silhouette sophisticated to dress up a gray sweatshirt for work.:

Напиши коментар