Sweet Home

Креативно уреден мал апартман во кој има сè што е потребно

Овој стан е еден од оние кои ќе направат да се заљубите на прв поглед. Лоциран е во срцето на Киев, а припаѓа на млада брачна двојка која решението за уредувањето на овој мал простор му го препуштила на архитектот Алекс Буков. После заедничките предлози, идеи и сугестии, станот започнал да се уредува, а резултатот е овој. Топол, практичен и прекрасно уреден семеен стан, кој незабележливо содржи и повеќе работи отколку некои попросторни апартмани. Идеално и комфортно катче во кој секој би посакал да живее.

apartment-constant-motion

apartment-creatve-project-constant-motion

apartment-project-constant-motion

project-constant-motion-4

project-constant-motion-5

project-constant-motion-6

project-constant-motion-7

project-constant-motion-8

project-constant-motion-9

project-constant-motion-10

project-constant-motion-11

project-constant-motion-12

project-constant-motion-13

project-constant-motion-14

project-constant-motion-15

project-constant-motion-16

project-constant-motion-17

project-constant-motion-18

project-constant-motion-21

Напиши коментар