Sweet Home

Куќа покрај езеро во која ќе посакате да живеете

Оваа едноставна и неверојатна куќа покрај езеро, беше дизајнирана и фотографирана од страна на Пауло Куартиљо.Прекрасната местоположба е проследена и со кул модерен ентериер кој е совршено стилски уреден.

Paulo Quartilho

Paulo Quartilho

Paulo Quartilho

Paulo Quartilho

Paulo Quartilho

Paulo Quartilho

Paulo Quartilho

Paulo Quartilho

Paulo Quartilho

Paulo Quartilho

Paulo Quartilho

Paulo Quartilho

Paulo Quartilho

 

Напиши коментар