Sweet Home

Луксузен дом во Италија

Овој прекрасен дом е лоциран во Италија.

Истиот е дизајниран од страна на студиото  Stefano Dorata Architetto.

Изобилува најмногу со сина и бела боја, многу стил и прекрасна глетка со поглед на море.

Виртуелно се селиме, онаму каде царуваат мирот и убавината.

Sabaudia-on-the-Dune-01-850x1275

Sabaudia-on-the-Dune-02-850x1265

Sabaudia-on-the-Dune-03-850x1275

Sabaudia-on-the-Dune-04-850x564

Sabaudia-on-the-Dune-05-850x566

Sabaudia-on-the-Dune-06-850x1275

Sabaudia-on-the-Dune-07-850x1275

Sabaudia-on-the-Dune-09-850x566

Sabaudia-on-the-Dune-10-850x1275

Sabaudia-on-the-Dune-11-850x566

Sabaudia-on-the-Dune-12-850x1275

 

Напиши коментар