Дестинации

Луксузен хотел во Мајами

Како што кажува и самото име, хотелот „Miami Beach Edition“, се наоѓа во Мајами, Флорида. И како самата локација по себе да не е доволно примамлива, овој објект е доказ дека човечките уживања можат да се искачат на уште повисоко ниво.

Луксузниот хотел уреден во арт-деко стил, содржи детали кои целосниот излед го претвораат налик на рај, со сјајните подови и позлатени столбови.

Базенот кој нуди поглед кон океанот, е укрсен со ниски, егзотични лежалки, кои пружаат неверојатно романтично искуство и во дневните но и во ноќните часови. Ѕирнете макар и преку фотографии како изгледа престојот во еден вака луксузен објект.

Miami Beach EDITION (3)

Miami Beach EDITION (8)

Miami Beach EDITION (17)

Miami Beach EDITION (9)

Miami Beach EDITION (2)

Miami Beach EDITION (19)

Miami Beach EDITION (23)

Miami Beach EDITION (13)

Miami Beach EDITION (10)

Miami Beach EDITION (16)

Miami Beach EDITION (20)

Miami Beach EDITION (22)

Miami Beach EDITION (4)

Miami Beach EDITION (12)

Miami Beach EDITION (15)

Miami Beach EDITION (14)

Miami Beach EDITION (21)

Miami Beach EDITION (11)

Miami Beach EDITION (6)

Miami Beach EDITION (5)

Miami Beach EDITION (7)

Напиши коментар