Sweet Home

Луксузна и традиционална вила на Миконос

Нудејќи беспрекорен поглед на Лиа Заливот и Егејското Море, оваа неверојатна вила на плажа сега бара нов сопственик …

Нејзината цена е достапна само на барање, и нејзината локација е на убавиот островот Миконос, само пет минути од познатата плажа Тигани. Таа има три спални и три бањи, камен простор за скара и убави места за организирање на отворен забава. Сепак, она за што сигурно ќе биде продаденa е за прекрасен бескраен базен, кој на сопствениците и нивните гости им дава можност да пливаат додека уживаат во погледот на морето.

Оваа импресивна вилата се наоѓа на прилично голем простор – 1.800 м2 на приватно земјиште, а само таа има околу 600 м2 на просторот. Таа има модерен дизајн, кој е во комбинација со елегантен стил. Оваа вила е навистина сон за сите љубители на морето, луксуз и фантастичен поглед.

Голема дневна соба, трпезарија, три камини, пространа кујна и неколку соби вас ве очекуваат да уживате во овој замок, нејзиниот генијален дизајн и уште подобар поглед. Ако некогаш одите на Миконос, веројатно ќе сакате да се опуштите и да уживате во сонцето, а ова е дефинитивно средина што го дозволува тоа.

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Luksuzna i tradicionalna vila na Mikonosu

Напиши коментар