Дестинации

Магична пештера скриена на Балканот

Пештерата Мелисани се наоѓа во Кефалонија, Грција. Во неа тече истоименото езеро кое привлекува голем број на туристи.

Однадвор пештерата е опколена со шума, а одвнатре е исполнета со магична убавина. Камена пештера полна со кристално чиста вода.

melisani

1

2

3

4

5

6

7

8

Напиши коментар