Мода

Макси здолништа – хит на пролетта

Долгите сукњи завладеаа со модните писти. Во поголемиот број од колекциите се многу доминантни и  многу од комбинациите се базираат токму на нив. Оваа пролет и лето посебно место на модната сцена добија макси долгите сукњи инспирирани од различни стилови. Лесни се, удобни, практични за комбинирање и можат да се носат за најразлилчни пригоди.

Макси сукњите исто така подразбираат и пратечки детали. Со нив совршено одговараат големи торби и очила, шешири…

 

so cute

Can I leave and go to curaçao

long skirt ideas

So cute, love the long pink skirt.

Saturday at the farmer's market

Untitled #3, created by twrgirl on Polyvore

Comfy Casual, created by kellimarie80 on Polyvore

 

Напиши коментар