Убавина

Маска за нокти!

Добро знаеме дека негуваните раце и нокти не се само за убав изглед во јавност, туку и за лично задоволство, а и здравје.

Потребно:

– 2 супени лажици мед

– 2 супени лажици маслиново масло

– 1 кафена лажица сол

– 1 жолчка од јајце

Нанесување:

Ноктите мачкајте ги со смесата два до три пати во денот и оставете ја смесата да стои колку ви дозволува времето, но не помалку од 10 минути.

Веќе по првите неколку третмани ќе го забележите подобрувањето на состојбата на вашите нокти.

Напиши коментар