На иста адреса

Миа Морина се подготвува на час по вокално пеење

Миа Морина се подготвува за својот настап викендов, а Андријана Јаневска е тука за да го извлече најдоброто од Миа. Дали ви се допаѓа изборот на песна и начинот на изведба? Ги очекуваме вашите мислења, предлози и сугестии во коментари.

Напиши коментар