Sweet Home

Модерен двособен стан дизајниран само за млади

Од малата трпезарија, до удобниот тросед за мирен сон, секој метро простор е правилно и соодвето употребено. Токму затоа просторот изгледа многу поголем отколку што навистина е.

Станот е со големина од 47 метри квадратни а дизајнерите во него создале совршено пријатен простор за сите активности на еден млад човек.

Дневната соба и кујната се во еден простор кој е поврзан со сончевата трпезарија. Преполн со различни бои, одлично ја разбиваат монотонијата на просторот.

 

Напиши коментар