Sweet Home

Модерна и сончева вила во Стокхолм

Едвај има човек, кој  не се восхитува на богатите тонови и сончеви бои  во домот, кои не тераат да се насмевнеме и да останеме во добро  расположение. Оваа модерна вила во Стокхолм нуди убави природни предели и им овозможува на нејзините жителите  да уживаат во приватноста и хармонијата на регионот. Домот исполнет со весели, исполнети со виталност бои кои импресионираат со својата убавина речиси колку животната природа. Тешко некој ќе се посомнева дека станува збор за ентериери на одмор вила.

4

5

6

7

8

10

11

3

12

00029112

1

13

14

15

16

 

18

 

20

Напиши коментар