Мода

Модни комбинации со кожни јакни

Кожната јакна е парче гардероба кое секоја девојка треба да го има, особено за преодниот период од лето до есен. Тој период може да биде премногу ладно и врнежливо, па најдобрата опција е да имате кожена јакна. Имајте во предвид дека кожаната јакна е најдобрата инвестиција во вашата гардероба. Можете да ја носите од сезона во сезона и секогаш е во мода.

modne kombinacije kozna jakna jesen 2014 1

modne kombinacije kozna jakna jesen 2014 2

modne kombinacije kozna jakna jesen 2014 3

modne kombinacije kozna jakna jesen 2014 4

modne kombinacije kozna jakna jesen 2014 5

modne kombinacije kozna jakna jesen 2014 7

modne kombinacije kozna jakna jesen 2014 9

modne kombinacije kozna jakna jesen 2014 10

 

Напиши коментар