На иста адреса

На иста адреса за точно 50 минути ќе гледате

Успеавме да извечеме информација што ќе се случува во вилата на НИА од 15: 10 минути на Алфа ТВ:)))))

Не ви правиме спојлери, не е фер:), ама мала асоцијација – кој од учесниците е најперцептивен за другиот…

Кој од учесниците има права мерка…

Кој ќе биде најизненаден денес…

Погодувате за што станува збор? псссссссссст:)))))))

Бидете со НИА во 15: 10 минути на Алфа ТВ

 

Напиши коментар