На иста адреса

НАЈАВНА ПЕСНА ЗА РЕАЛНОТО ШОУ – НА ИСТА АДРЕСА

Слушнете го големиот мега хит, искомпониран од страна на Роберт Билбилов, а отпеан од нашата позната пејачка и мега ѕвезда Елена Ристевска, која мора да признаеме истото го направила на нејзин својствен оргинален начин.

Напиши коментар